20 noiembrie 2009

Minune la Dorohoi, un poster electoral al lui Traian Basescu a inceput sa planga


Considerat pana ieri dimineata doar un alt poster electoral, pe care cativa copii au scris cu un marker permanent "De ce ti-e frica nu scapi. Adica de mine", un afis lipit pe un stalp din centrul Dorohoiului, infatisandu-l pe Traian Basescu, a pus autoritatile si enoriasii pe jar, incepand sa planga si sa izvorasca spirt din senin. 

"La inceput am crezut ca este doar o gluma pusa la cale de Antena 3," spune primarul PSD-ist din localitate. "Am mai patit-o o data cand cineva a inlocuit calul lui Stefan cel Mare cu un cal adevarat. Cand am vazut insa ca izvoraste si spirt ne-am dat seama ca e vorba de o minune din partea domnului presedinte.!"

Auditor de minuni de peste 35 de ani si expert amator substante lacrimogene, parintele Luca Onania confirma povestea primarului adaugand ca fenomenul nu poate avea decat explicatii divine. "Sunt sigur ca ceva il supara pe domnul presedinte zilele acestea si de aceea afisul plange. Ce alta explicatie logica poate exista?"

Curiosi sa vada cu ochii lor minunea, mii de credinciosi si pelerini s-au adunat in jurul stalpului de telegraf pentru a surprinde neobisnuitul fenomen si de ce nu, pentru a se scalda in lacrimile sincere ale presedintelui lor, chiar si pentru o clipa.

Oamenii de stiinta cred ca posterul plange pentru ca hartia face parte dintr-un lot special pe care a fost varsata apa vie, sau datorita faptului ca poza e invidioasa pe original. Conform analizei microbiologice lacrimile posterului sunt compuse din: 40% apa de ploaie, 5% hamei si 55% alcool concentrat.

Conform informatiilor de ultima ora primite din tara si alte postere cu candidati la presedintie au inceput sa planga pe teritoriul Romaniei, in timp ce mai multe postere care il infatiseaza pe Corneliu vadim Tudor au facut spume la gura si au trebuit sedate. Daca lacrimile lui Basescu au fost atestate bisericesc ca fiind lacrimi sincere, in cazul posterelor lui Crin Antonescu s-a constatat ca lacrimile sunt de fapt doar tusul care se scurge din ochii lui luminosi.


Articol preluat www.times.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu