10 noiembrie 2009

La Cluj Napoca va răsuna "Deşteaptă-te române"! cu 3 saptamani inainte de Ziua Nationala.

Înaintea partidei de mâine dintre "U" Transilvania şi HC Odorhei (ora 19:00), imediat după prezentarea jucătorilor, în "Horia Demian" va răsuna "Deşteaptă-te române".

Managerul lui "U" a decis să preia obiceiul tipic campionatului de baschet, deranjat că în sezonul trecut, la finalul meciului de pe Someş dintre cele două echipe, oaspeţii împreună cu suporterii veniţi din Odorhei au cântat în cor imnul secuilor. "Nu mi-a venit să cred când am văzut că jucătorii s-au încolonat în faţa galeriei şi, cu mâna la inimă, au început să cânte în maghiară, mai ales că a fost un meci în memoria lui Marian Cozma. FRH a propus ca de la anul să se intoneze imnul la meciuri, eu am decis să pun în pratică ideea începând de mâine", a declarat Mihai Tritean. După eşecul de duminică de pe terenul ultimei clasate, Dinamo, elevii lui Remus Moldovan ar trebui să asculte foarte atenţi mesajul imnului României. "Ar face bine să se trezească şi să îmblânzească prin rezultate măsurile pe care le voi lua. E ruşinos că am pierdut, valoarea noastră e mult peste cea a lui Dinamo", a tunat Tritean.


sursa : www.prosport.ro

2 comentarii:

1: Ft bine sa se cante! Fair play please.

2: In spatele imnului secuilor este propaganda separationista a Harghitei si Covasnei. Este vorba aici de integritatea Romaniei. Daca ignoram acest fapt, ne trezim cu teritoriul ciuntit. Ungurii stiu bine ce fac si nu se feresc sa provoace, tocmai pentru a crea tensiuni si reactii violente, iar problema sa fie pusa pe plan international cu ei pe post de victime. De aceea, masura clujenilor e salutara: la imn, raspundem cu imn.


1. bozgor nenorocit
2. roman adevarat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu