17 noiembrie 2009

In Alexandria - nici acum nu e caldura in case ...

Un comentariu pe blogul primarului:


Stimate domnule primar,

Suntem o familie tanara, cu o fetita care tocmai a implinit un an. Anul tecut, pe vremea asta am adus-o de la maternitate intr-un cartier infrumusetat (locuim in V-uri)-lucru pentru care va multumim, dar in casa am avut de infruntat frigul si umezeala. Am facut fata cu greu pana a inceput furnizarea caldurii. Anul acesta fetita, care incepe sa spuna primele cuvinte, a invatat sa spuna "arde" si "ărş", pentru ca trebuie sa o feresc de sursele cu care suntem nevoiti ii asiguram o temperatura cat de cat adecvata.
Vorbim despre datorii la intretinere? Noi nu avem si nu cred ca in carterul nostru (unde bietii pensionari, majoritari, se duc atunci cand iau pensia in primul rand la asociatie) se pote vorbi despre datorii. Ba chiar am platit si penalizari, pentru o suma insignifianta pe care o aveam restanta in luna august.
Pentru noi furnizarea caldurii nu este o problema politica. Este o necesitate pentru a-i asigura copilului confortul de care are nevoie. Nu este o problema de politica, este o problema de civilizatie, de corectitudine fata de acei oameni de care si PDL si PSD si PNL au nevoie periodic.
Poate pentru oamenii politici este vorba despre o lupta. Si pentru noi, "nepoliticii" este vorba despre o lupta: o lupta pentru viata si pentru sanatatea si siguranta copiilor nostri.
Indiferent ce va spune oricare dintre parti, oamenii care au discernamant, luciditate, demnitate si un dram de cultura se vor gandi, va asigur, de zece ori inainte de a pleca la vot. Tipul acesta de alegator este din ce in ce mai satul de vorbe, de laude, de minciuna. El va sta pe 22 noiembrie langa convectorul din sufragerie, incalzindu-si mainile si butonand dezgustat telecomanda cautand un film bun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu