8 februarie 2009

incredibil ! si zici sa n'ai boala pe ei...


Componentul naţionalei României şi al formaţiei ungare MKB Veszprem, Marian Cozma, a fost înjunghiat mortal, sâmbătă noapte, într-o discotecă din oraşul unde juca, în altercaţie fiind implicaţi şi alţi doi coechipieri, sârbul Zarko Sesum şi croatul Ivan Pesic.

Potrivit Ministerului Administraţiei şi Internelor, din primele cercetări a reieşit faptul că handbalistul sărbătorea, alături de ceilalţi componenţi ai echipei ungare MKB Veszprem, ziua de naştere a copilului unuia dintre colegi, la o discotecă din localitatea Veszprem.

"În jurul orei 03.00, între sportivi şi unii dintre clienţii localului a avut loc un conflict verbal care a degenerat. În urma altercaţiei, sportivul român Marian Cozma a decedat, după ce a fost înjunghiat în inimă, iar doi colegi ai săi - un sârb şi un croat - au fost răniţi grav, fiind internaţi în spital", precizează MAI.

Autorităţile române vor sprijini cu informaţii poliţiştii din localitatea Veszprem care au deschis o anchetă în acest caz.

Conform presei locale, handbalistul român în vârstă de 26 de ani a fost înjunghiat în inimă, fiind singurul dintre cei trei care şi-a pierdut viaţa. Coechipierii săi au fost transportaţi la spital, cu răni serioase, tot prin înjunghiere. Agresorii de etnie rromă, cu care intraseră în conflict cei trei sportivi, nu au fost găsiţi, conform unui anunţ al Poliţiei din ţara vecină, nu au fost găsiţi.

Marian Cozma, care a participat cu naţionala României la Campionatul Mondial din Croaţia, a debutat în reprezentativă în 2002, într-un meci împotriva Belarus. Înainte de transferul la Veszprem din 2006, Marian Cozma a evoluat la Dinamo Bucureşti.

Preşedintele FR Handbal, Cristian Gaţu, a confirmat că a primit vestea tragică, dar nu a dorit să facă declaraţii pe marginea tragediei.

În martie 2005, Cozma, care evolua la Dinamo Baumit Bucureşti, a fost bătut şi înjunghiat de un grup de opt persoane. Cozma a avut o plagă pe spate, în apropierea coloanei vertebrale, de 8 cm lungime şi 3 cm adîncime. Handbalistul a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, iar medicii i-au spus că a avut noroc că nu a rămas paralizat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu