17 septembrie 2009

Fel si fel de oameni ocupati ...


Ţeava de oxigen a Spitalului Judeţean, furată de hoţi.

O bandă de hoţi a furat, marţi seară, o ţeavă care alimenta cu oxigen Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Infracţiunea a avut loc la 3 dimineaţa, şi, în câteva momente, au fost puse în funcţiune buteliile de oxigen.

Un tir plin cu gumă de mestecat a fost furat din Arad

Trei persoane au furat, joi dimineaţă, un tir încărcat cu gumă de mestecat, după ce au urcat în autovehicul. Tirul era oprit într-o benzinărie de pe DN 79, în Arad. Hoţii au pornit maşina, iar după câţiva kilometri l-au dat jos pe şoferul polonez şi au fugit cu marfa.

Incidentul a avut loc joi dimineaţă, în jurul orei 6.00, într-o benzinărie de la ieşirea din Arad spre Oradea, pe DN 79. Primele informaţii arată că şoferul a fost abordat, în benzinărie, de trei persoane care au urcat alături de el în tir, iar după ce au parcurs o distanţă de aproximativ 4-5 kilometri l-au dat jos pe şofer.

Tir-ul era încărcat cu zece tone de gumă de mestecat şi venea din Polonia, având destinaţia Bucureşti. Poliţiştii din Arad au instituit filtre în tot judeţul Arad, iar autovehiculul a fost dat în următrire generală şi în consemn la frontieră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu