21 martie 2011

Se pare ca le-am tras-o!

Referitor la articolul apărut într-un ziar maghiar după ce, se pare, că a fost spart de către nişte români, ţin să precizez că în afara faptului că nu aveau voie restul este cât se poate de corect şi de adevărat textul scris pe site-ul maghiar!

„V-aţi înşelat crezând că la o palmă dată istoriei şi poporului Român (15.03.2011) noi vom întoarce şi celălalt obraz. Conştiinţa naţională ne obligă să luăm măsurile morale pentru ca Eroii Neamului Român să se odihnească în continuare în linişte. I-ati inviat din somnul lor cel vesnic pentru a-i defaima, le-ati profanat mormantul prin dezinformare, si i-ati “spanzurat” crezand in falsa razbunare. Acesta este raspunsul dat celor care au uitat ca maghiarii reprezinta o minoritate in Romania, celor care inca nu au realizat ca Mihai Eminescu este pretuit la rangul de simbol national, si celor care mai au curaj sa ne tina in propria tara prelegeri de pedeapsa si onoare cand noi inca nu ne-am vindecat durerea sufleteasca de la pierderea unui campion: Marian Cozma. Odihneasca-se in pace.

Nu vom uita şi nu vom ierta. Puneţi-ne răbdarea la încercare!

Dumnezeu sa fie milostiv cu sufletele voastre. Asa patesc toti cei care gresesc impotriva natiunii romane“.
“…Nepricopsitii nu pot intelege
Ca nu-i Ardealul un tinut de robi,
El simte si vorbeste romaneste
si nu asteapta legi de la neghiobi”
A doua scrisoare catre Avram Iancu
Adrian Paunescu

"De la voi nu răsare soarele din mare... şi ştiu că doare."



sursa: gandul

mashu

2 comentarii:

Anonim spunea...

"să precizez că în afara faptului că nu aveau voie restul este cât se poate de corect şi de adevărat textul scris pe site-ul maghiar"

Nu stiu cum am ajuns pe blogul asta de rahat,

dar am un sfat pentru tine: inainte sa iti

etalezi excitarea puerila fata de mesajul

hackerilor, mai bine ai invata sa formulezi

corect o propozitie.

mashu spunea...

Hai să-ţi vând un pont: Nu-ţi place, nu intra!

Şi nu ştiu ce mă face să cred că eşti un pui de ungur de prin Miercurea Ciuc..

Ţi se pare OK ce s-a întâmplat pe 15 Martie în Miercurea Ciuc? Ţi se pare normal că a fost înjosit un nume care te face să te zbârleşti numai când il auzi? Ţi se pare normal că dacă nu trăia Avram Iancu să conducă revoluţia paşoptistă astăzi poate intrai cu paşaportul in Transilvania?


Dacă da te poftesc în ungaria ta!

Trimiteți un comentariu